wij helpen jouw ook met het genereren van leads

Net die euro extra...

Extra’s

“Just go the extra mile, its never crowded”

De website is natuurlijk al in de pocket, maar wil je graag meer leads winnen of extra volgers creëren? Ook hier helpen wij jouw graag mee.

SEO (Plus)

Wil jij naas het inbegrepen SEO pakket graag wat extra aandacht aan jouw SEO? Met deze add-on gaan wij hier mee aan de slag. Hierbij moet je dan denken aan bijvoorbeeld een SEO onderzoek.

€99,- per maand

Add-on Aanvragen

 

Social Media Ads (Facebook/Instagram)

Een website op zichzelf is natuurlijk goed voor jouw bedrijf maar wil je meer mensen binnen halen kunnen wij jouw natuurlijk ook helpen. Hiervoor is deze add-on zeer bruikbaar. Wij gaan dan voor jouw adverteren op Facebook/Instagram.

 Op Aanvraag 

Add-on Aanvragen

 

Google Ads

Wil je liever adverteren via google of heb je daar liever wat hulp bij? Met deze add-on gaan wij hiermee voor jouw aan de slag. 

Op Aanvraag

Add-on Aanvragen

 

E-mail Marketing

Wil jij adverteren via e-mail en heb je daar liever wat hulp bij, of wordt het gewoon te druk en heb je liever dat wij dit van je overnemen? Geen probleem, met deze add-on gaan wij hiervoor met jouw aan de slag.

 Op Aanvraag

Add-on Aanvragen

 

Instagram Volgers+

Adverteer je al via Instagram en ben je juist op zoek naar meer volgers? Daar gaan wij mee aan de slag met deze add-on.  

€19,- per maand

Add-on Aanvragen

 

Chatbot

Je ziet het al op veel verschillende websites (Zoals Bol.com) en het brengt persoonlijkheid met zich mee, Chatbots. Wil jij ook een chatbot voor jouw website? Dan gaan wij dit voor jouw regelen met deze add-on.

 €25,- per maand

Add-on Aanvragen

 

Callcenter

Wil jij graag dat jouw binnenkomende leads worden gebeld, maar wordt het voor jouw te druk? Geen probleem met deze add-on kunnen wij jouw werkdruk verlichten door de callcenter van jouw over te nemen.

Op Aanvraag

Add-on Aanvragen

 

Hoe wil jij jouw website upgraden?

Vul hier onder jouw keuze aan add-on(‘s) in en verzend het dan nemen wij contact met je op.

Add-Ons

Ook een website leasen? Vraag meer informatie aan voor jouw website

Vul het formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken.

Contact